Treeplank voor bedrijfswagen vanstep.nl

Wanneer je aan je bedrijfswagen graag een treeplank wilt hebben kan je dit goed doen bij VanStep.nl. Het mooie is dat je er ook nog de nodige opties hebt om in elk geval de juiste treeplank te kiezen naar je eigen smaak en die goed past bij je bedrijfswagen.

Achteruitrijverlichting bij de treeplank van de bedrijfswagen

Wanneer je ervoor kiest om een treeplank op de bedrijfswagen te zetten dan is er de optie om er ook achteruitrijverlichting op te laten monteren. Met de Treeplank heb je in elk geval wel dat je gemakkelijk in en uit de bus kan stappen. Dit is niet alleen handig voor jezelf maar ook voor klanten en partners. Omdat de opstap ergonomisch verantwoord is geeft het ook nog eens minder druk op de knieën. Door een bepaalde structuur van het aluminium geeft dit extra grip bij het instappen. Dit is natuurlijk een mooi pluspunt.

Met de bedrijfswagen achteruitrijden is iets wat onoverkomelijk is. Natuurlijk wil je dit dan graag op een veilige manier doen en dat je zichtbaar bent voor andere mensen. Door het gebruik van achteruitrijverlichting laat je in elk geval zien dat je achteruit wilt gaan rijden. Wel zo veilig voor andere omstanders. De achteruitrijverlichting kan geleverd worden met of zonder dashboard schakelaars.

Opties bij de achteruitrijverlichting bij de treeplank

Je kunt natuurlijk ook achteruitrijverlichting bij de treeplank hebben zonder een dashboard schakelaars. Het is ook een optie om een dashboard schakelaars los bijgeleverd te krijgen. De dashboardschakelaar kan gewoon gemonteerd worden door vanStep.nl en hoeft u dus ook niet zelf te doen.

Er zijn ook nog een aantal andere extra opties die je kunt toevoegen:

●       De auto kan je om laten keuren naar drieënhalve ton trekgewicht

●       Wisselplaat voor vangmuil of trekhaakkogel

●       Je kunt de treeplank laten spuiten in elke gewenste kleur

●       Er kan werkverlichting toegevoegd worden

●       Er kan ook gekozen worden om een achteruitrijcamera te plaatsen

●       Je kunt de montage laten doen maar het ook zelf doen

Bedrijfswagen met meegespoten treeplank

Omdat je bedrijfswagen het visitekaartje is van je onderneming wil je natuurlijk wel dat je bedrijfswagen er goed uit ziet. Je kunt dan ook overwegen om de treeplank mee te laten spuiten. Dit is niet alleen gemakkelijk maar ook nog eens stijlvol. Ben je nu op zoek naar een consistente uitstraling dan kan is het overwegen waard om de treeplank in de kleur van de bedrijfswagen te spuiten.

Wat betreft de kleuropties is het zo dat je het blank aluminium kan kiezen maar ook in de kleur van de bedrijfswagen. Ook is er de mogelijkheid voor elke andere Ral kleur te gaan.

Treeplank monteren op de bedrijfswagen

Er is altijd een mogelijkheid om bij VanStep.nl te kiezen of je de treeplank zelf wilt monteren of wilt laten monteren. Wanneer er gekozen wordt voor laten monteren dan is de monteur hier ongeveer vier uur mee bezig. Het is dan ook een optie om dit op een ochtend of middag te doen waar je de mogelijkheid hebt om dit te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *