Leer je alles over een auto leasen

Veel van ons denken aan het leasen van een auto, maar we weten er meestal te weinig vanaf waardoor het dan op een laag pitje komt te staan. Op https://www.arval.nl vind je alle informatie rondom het leasen, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Leasen kent namelijk best een hoop voordelen, maar dan is het wel zo handig hier meer over te weten. Wist je dat leasen voor slechts een vast maandbedrag mogelijk is en dat je de keuze hebt uit bijna nieuwe occasions?

Een auto leasen

Je nieuwe auto leasen bij arval.nl betekend simpel weg gezegd, zorgeloos rijden. De auto die jij hier wilt gaan leasen is namelijk schadevrij en is volledig nagekeken. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je met pech komt te staan. De auto’s zijn namelijk goed onderhouden, waarbij ook eventuele problemen verholpen zijn al voor jij de auto gaat leasen. De kilometerstanden van de occasions zijn acceptabel te noemen en er is niet een auto ouder dan zes jaar! Ieder jaar zijn er ruim 10.000 occasions beschikbaar, waardoor ook het aanbod nog eens flink is. Jij kunt hier altijd een auto vinden die bij jouw wensen past.

Garantie bij leasen

Als je eenmaal besloten hebt wil je natuurlijk zeker weten, dat je een bepaalde periode garantie krijgt. Dit is natuurlijk niet heel gek, maar bij arval.nl krijg je een zeer uitgebreide garantie. Alle klanten kunnen namelijk rekenen op een garantietermijn van tenminste 12 maanden. Heb je toch een probleem met de auto, dan is er echter nog niets aan de hand. Er is namelijk altijd een garage bij jou in de buurt om je leaseauto direct te kunnen repareren. Welke leaseauto zou jouw voorkeur hebben en heb jij specifieke wensen?

Geen onverwachte kosten

Een auto leasen heeft als meest grootse voordeel, dat je geen onverwachte kosten hebt. Je spreekt namelijk duidelijk met elkaar af wat er in het leasepakket zit. In eigenlijk alle gevallen heb je geen kosten voor onderhoud, belastingen of verzekeringen. Wel zo handig, want zo heb je slechts eens vast bedrag die je per maand betaald. Hoe ziet dat eigenlijk met boetes, want te hard rijden doen we allemaal wel eens. Hoewel dit soms ongemerkt gebeurt is de boete toch wel een beetje zonde misschien.

Een boete gereden, wat nu?

Het is niet handig om een boete te rijden, maar helaas overkomt dit de beste soms. Een boete wordt niet voor jou betaald, waardoor het verstandig is je rijgedrag onder controle te houden. Een boete krijg je wel thuis gestuurd via arval.nl, want de auto staat op naam van de maatschappij. Heb jij iemand anders in de auto laten rijden, terwijl de bekeuring gemaakt is? Dan komt de boete nog steeds bij jou terecht. Jij bent uiteindelijk altijd verantwoordelijk voor je leaseauto, omdat de leaseauto nu eenmaal gekoppeld is aan jou naam. Ga jij ook profiteren van alle voordelen die een leaseauto bij arval.nl heeft?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *