De gaspedaal links, zo is het mogelijk

Het kan zo zijn dat het door lichamelijke beperkingen niet mogelijk is om in een standaard auto te rijden Zo kan het zijn dat het gaspedaal aan de rechterkant hebben, niet mogelijk is. Het is dan ook mogelijk om het gaspedaal aan de linkerkant te hebben. Hierdoor kan je alsnog de weg op! 

Aangepaste auto met gaspedaal links

Het uitvoeren van de pedaalaanpassingen kunnen nodig zijn wanneer je niet meer zelf over voldoende voeten- en/of beenkracht beschikt. Een oplossing hiervoor is het aanpassen van de pedalen. Als het gaspedaal links komt, wordt er al het ware een tweede gaspedaal geplaatst aan de linkerzijde. Het rechterpedaal blijft dan ook gewoon bestaan. Echter worden de pedalen wel opklapbaar. Zo kan je gemakkelijk van pedaal switchen. Zo kunnen mensen met en zonder de lichamelijke beperking in de auto rijden. Hierdoor is het aanschaffen van meerdere auto’s niet nodig, wat natuurlijk een groot voordeel is. 

Aangepaste pedalen realiseren

Om je mobiliteit te verbeteren, kan je er dus voor kiezen om je auto pedalen te laten aanpassen. Dit zorgt ervoor dat mensen met een lichamelijke beperking alsnog zelfstandig op pad kunnen gaan. Maijers techniek realiseert al jaren aanpassingen in- en aan auto’s. Welke handicap je ook hebt, maijers techniek maakt jouw auto geschikt. Zo ook als het gaat om een aangepaste auto met het gaspedaal links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *