De Alfen EVE Single Pro socket

Als je op zoek bent naar een laadpaal thuis kom je vast en zeker uit bij een Alfen laadpaal. Alfen is een bekend merk dat gespecialiseerd is in professionele laadpalen voor thuis. Als je twijfelt aan de expertise van het Nederlandse bedrijf kunnen we die nu wegnemen. Want Alfen is al sinds 1937 actief in het produceren van hoog- en laagspanning apparaten. Dus zij weten wel hoe je een laadpaal moet bouwen en goed moeten laten functioneren. Het assortiment in laadpalen is dan ook uitgebreid en in onze blog bespreken we de EVE Single Pro Socket. Eén van de populairste modellen van het Nederlandse merk. 

Alfen laadpaal EVE Single Pro 

De Alfen laadpaal EVE Single Pro Socket is perfect voor thuis of op kantoor. Je kunt het product aan de muur of aan een paal bevestigen. Bijpassende palen zijn voor deze unit beschikbaar en los te bestellen. Het grote voordeel van het systeem is dat je deze op meerdere manieren kunt gebruiken. Zo kun je de lader gebruiken met een pasjessysteem waar je een abonnement voor afsluit, maar je kunt de slimme lader ook bedienen met een app. Door het aanwezige SIM-kaartslot heb je een vrije keuze in welke provider je kiest voor het plaatsen van een SIM-kaart met databundel.

Uitgerust met kleurendisplay

Een ander leuke bijkomstigheid is dat de lader een kleurendisplay heeft en voorzien kan worden van een logo of een naam. Handig als je bijvoorbeeld op de zaak de laadpaal wilt branden. Zo weet iedereen dat de laadpaal tot jouw firma behoort. Handig als je het parkeerterrein deelt met andere bedrijven die ook medewerkers met elektrische auto’s in dienst hebben. 

Alfen laadpaal EVE Single Pro Socket werkt samen met de slimme meter

Een groot voordeel van deze alfen laadpaal is dat deze kan samenwerken met de slimme meter en dat de functie load balancing aanwezig is. Zo kun je de laadpaal niet alleen slim, maar ook veilig gebruiken. Het aansluiten van meerdere laders op één groep is mogelijk, maar niet zonder hulp van de specialist. Vraag dan ook om advies en laat je goed adviseren over welk systeem het beste in jouw situatie past.

Pasjessysteem voor automatisch factureren

Je kunt met een pas en een bijbehorend abonnement de laadpaal ontgrendelen en gebruiken. Iedere maand ontvang je de factuur voor het stroomverbruik en de abonnementskosten. Het voordeel van dit systeem is dat je iedere maand een factuur krijgt en meer grip hebt op je verbruikskosten. Daarnaast is de laadpaal niet te gebruiken door mensen zonder pasje. Dat is handig voor zowel op kantoor als thuis.

Alfen laadpaal EVE Single Pro Socket is een modern model

Een leuke bijkomstigheid is dat de Alfen laadpaal EVE Single Pro Socket een compact en modern model is. In tegenstelling tot laadpalen en sockets van andere merken die qua uiterlijk nog wel wat winst te behalen hebben. Het product is modern en enorm gebruiksvriendelijk. Het is dan ook niet voor niets één van de meest verkochte laadpalen op dit moment. Ondanks dat het niet de goedkoopste laadpaal is die je kunt aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *